Επίκαιρο :Ήταν Αυστηρή η Τιμωρία της γυναίκας του Λωτ;


Ενώ η γυναίκα του Λωτ άκουσε και αυτή την απαγορευτική εντολή να μην γυρίσουν να κοιτάξουν ΤΊΠΟΤΑ πίσω από τη ΧΩΡΑ που έφευγαν, ενώ την έπιασαν και αυτήν οι άγγελοι από το χέρι και την οδήγησαν έξω από τα Σόδομα, η γυναίκα του Λωτ δεν πειθαρχεί.

"Και επέβλεψε" λέει η Γραφή, "η γυνή αυτού εις τα οπίσω και εγένετο στήλη άλος".Γύρισε πίσω να κοιτάξει τί γίνεται στη..... πατρίδα της, και αμέσως έμεινε στον τόπο νεκρή όρθια, καθώς παρατηρούσε πίσω της, σαν άγαλμα άψυχο καθότι το σώμα της μεταβλήθηκε σε αλάτι.

Θα πουν αρκετοί πως η τιμωρία είναι αυστηρή. Πρόσεξε τη πράξη και θα Δεις πως είναι Δίκαιη.

Η Εντολή του Θεού ήταν Ρητή: "Μην γυρίσετε πίσω ούτε καν να Κοιτάξετε".Μοιάζει με τη Ρητή Εντολή του Θεού που δόθηκε και στους πρωτόπλαστους μέσα στον Παράδεισο.

Η γυναίκα αυτή με το να γυρίσει να..... κοιτάξει πίσω τί αποδείκνυε; Ότι κατά βάθος η απιστία της ήταν όμοια με εκείνην που έδειξαν οι γαμπροί της, οι οποίοι απλά κορόιδευαν το Λωτ και παρέμειναν στα Σόδομα. Εάν αυτή η γυναίκα πίστευε εκείνο που της είπαν οι άγγελοι, θα τραβούσε ίσια το δρόμο της όπως και ο Λωτ. Αλλά τώρα της έρχεται η σκέψη :"Τάχα καταστράφηκαν τα Σόδομα; Τάχα θα μπορούσα να μείνω κι εγώ εκεί χωρίς να πάθω τίποτα; Για να κοιτάξω."

Αλλά ακόμη ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΌΤΙ η γυναίκα αυτή ενδιαφερόταν πολύ για το τόπο της και τους ΣΟΔΟΜΙΤΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΈΝΕΙΣ ΤΗΣ καθώς ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΤΗΣ που άφησε εκεί. Ο Θεός την καλούσε αλλού αλλά η καρδιά της ήταν προσκολλημένη στα ΣΟΔΟΜΑ

Τώρα έχεις καταλάβει;;

Σχετικά άρθρα :

Σε λυπάμαι Ξέμπαρκε.Αυτή είναι η Τραγωδία σου: Να ξέρεις πως αν απαγκιστρωθείς θα Ζήσεις αλλά να μην Τολμάς και οι Δαίμονες να σε τραβάνε πίσω

https://ioanniskomninos.blogspot.com/2024/09/blog-post_45.html?m=1

Αυτή η Φορά είναι διαφορετική

https://ioanniskomninos.blogspot.com/2024/09/blog-post_15.html?m=1

«Εξέλθετε εξ αυτής ο λαός μου, δια να μη συγκοινωνήσητε εις τας αμαρτίας αυτής, και να μη λάβητε εκ των πληγών αυτής.»



Comments

Popular posts from this blog

ΈΧΟΥΝ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΤΗ ΚΎΠΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΛΉΓΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΗΣΙΑ;

OΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

Καταγγελίες ότι Έγχρωμοι "Επενδυτές" τάιζαν..... ΚΟΥΡΑΔΟΠΙΤΣΕΣ!! τους Κύπριους