Αυτή η Φορά είναι διαφορετική

 


Αυτή η Φορά είναι διαφορετική
Δεν είναι σαν τις άλλες
Ο Πόλεμος θα συνεχιστεί
Συμβιβασμοί δεν θα Υπάρξουν
Εσύ που το Φαρμάκι τους δεν έχεις Δεχθεί
Εάν νόμισες ότι όλα πέρασαν και μαζί τους πια θα ζεις
Να ξέρεις ότι σύντομα θα Δοκιμαστείς
Άκουσε τί γίνεται :

Αυτοί που με συγκατάβαση δέχθηκες μαζί τους να συνεχίσεις να ζεις αλλά το φαρμάκι έχουν δεχθεί
Και δεν μιλάω για φίλους παλιούς αλλά για συγγενείς πρώτου βαθμού (γονείς αδέρφια, σύζυγο.... πεθερικά) θα στραφούν σιγά σιγά εναντίων σου. Θα σε αναγκάσουν οι ίδιοι με την στάση τους να απομακρυνθείς. Εάν δεν το πράξουν να ξέρεις ότι απλά δεν έχεις κάνει ακόμη την Επιλογή. Νομίζεις ότι Μπαρκάρησες αλλά στη Πραγματικότητα το Καράβι έχει κολλήσει σε Ξέρα.

Θα σου πω και τί ακριβώς κάνεις και θα δεις ότι δεν πέφτω έξω:Δεν Περνάς το Δεύτερο Κοσκίνισμα. Κάνεις πίσω και υποχωρείς όσον αφορά τη παροχή Βιομετρικών Δεδομένων σε Ψηφιακές Πλατφόρμες τύπου Ηλεκτρονικού Πορτοφολιού για έκδοση ψηφιακών πιστωτικών καρτών, Ταυτότητες Βιομετρικών Δεδομένων και σκέφτεσαι Ψηφιακά να Αριθμοποιηθείς.

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις αρνηθεί τα άνωθεν και να μην έχουν στραφεί εναντίων σου οι Ραγιάδες με τρόπο περίεργο και Μυστικό.Εάν έχεις Αρνηθεί τα άνωθεν και το Καράβι Πλέει Ελεύθερο Θα Δεις ότι όσοι πέρασαν το πρώτο Κοσκίνισμα και δεν Δέχθηκαν το Φαρμάκι αλλά Υποκύπτουν στο Δεύτερο Κοσκίνισμα θα στραφούν και αυτοί εναντίων σου.

Αυτή η φορά θα ναι Διαφορετική. Επιτρέπεται αυτό να γίνει για να αναγκαστείς να απομακρυνθείς ώστε πάνω τους να πέσει η Οργή. Όσο και να το προσπαθείς θα δεις ότι με βλακώδη ανεξήγητο τρόπο θα στρέφονται εναντίων σου.

"Ο σώζων εαυτόν σωθήτω...."

Λοιπόν άκουσε τί εξυπηρετούσαν για τους Υποχθόνιους τα τεστ κοροϊδιού και τα πάσα κοροϊδιού:Όσοι δεν είχαν δεχθεί το Γενετικό Φαρμάκι αλλά δέχθηκαν τα πάσα και τα τεστ για να κυκλοφορούν...κόλλησαν τώρα και δύσκολεύονται να περάσουν το Δεύτερο Κοσκίνισμα....
Να ξέρεις ότι όσοι κόλλησαν σε Ξέρα θα δεχθούν πρώτοι το Χτύπημα του Κύματος....

Βλέπω το Κύμα, Βλέπω τα Καράβια, Βλέπω και αυτούς που έχουν Κολλήσει σε Ξέρα... Με αυτούς που παρέμειναν στο Λιμάνι έχω πάψει πια να ασχολούμαι σοβαρά. Όταν έρθει το Κύμα δεν θα με νοιάζει ούτε για όσους έριξαν το Καράβι σε Ξέρα. Ξεκίνησε για Ποίημα αλλά κατέληξε πεζό γιατί πεζά είναι πλέον τα Συναισθήματά μου γι αυτούς που πρώτα ήταν φίλοι και διάλεξαν να ναι εχθροί μου.

Μετωπική 

Ομάδα Ιωάννης Κομνηνός 

Comments

Popular posts from this blog

ΈΧΟΥΝ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΤΗ ΚΎΠΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΛΉΓΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΗΣΙΑ;

OΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

Καταγγελίες ότι Έγχρωμοι "Επενδυτές" τάιζαν..... ΚΟΥΡΑΔΟΠΙΤΣΕΣ!! τους Κύπριους