ΡΑΓΙΑ:Τϊ σημαίνει "βγαίνεις στις αγορές με νέο 7ετές ομόλογο;"


 Πανηγυρίζει η Κυβέρνηση του 11% μαζί με τα Δημοσιογραφικά Φερέφωνά της στη Κύπρο. Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του Χριστοδουλίδη  έχουν ως εξής : " Η οικονομία της Κύπρου πέτυχε να είναι μια από τις κορυφαίες!!! στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε σχέση με τις οικονομικές της επιδόσεις. Αυτό, για να αναφερθώ σε κάτι πολύ πρόσφατο, επιβεβαιώνεται και από τις αναβαθμίσεις της κυπριακής οικονομίας από δύο μεγάλους διεθνείς Οίκους Αξιολόγησης, που είχαμε τις τελευταίες δύο βδομάδες."


Ως γνωστόν όμως η βαθμολόγιση της πιστοληπτικής ικανότητας από τους Οίκους Αξιολόγησης των Διεθνιστών ΔΕΝ βασίζεται σε Αντικειμενικά Κριτήρια και ΔΕΝ αντικατοπτρίζει τη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ κατάσταση της οικονομίας σου, ΑΛΛΑ ειδικά για μικρά κράτη αντικατοπτρίζει το ΠΟΣΌ ΥΠΑΚΟΥΟΣ είσαι στις ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ της Νεοταξικής Ευρωπαϊκής και Σιωνιστικής Ελίτ ώστε να σου επιτρέψουν να... συναλλάσεσαι. 

Στη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ τα Κόμματα πανηγυρίζουν γιατί με το νέο εφταετές ομόλογο ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΆΘΕΣΉ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΟΥΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΊΤ. Τα οποία δισεκατομμύρια θα καλεστεί να τα αποπληρώσει  με τους τόκους Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΡΑΓΙΑΣ σε εφταετία και όταν δεν θα είναι πλέον πρόεδρος ο Χριστοδουλίδης..
Ήδη τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ πανηγυρίζουν ότι σε 24 μόνο ώρες οι ΠΡΟΣΦΟΡΈΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΈΑ 7ετή Ομόλογα ανήλθαν σε..... 9.6 ΔΙΣ ΕΥΡΏ!!!!

Την ίδια ώρα οι Δημόσιο κάφροι και οι Ιδιοκτήτες των ΜΜΕ ετοιμάζονται για να καταβροχθίσουν υπό μορφή επιδότησης ή εκδούλευσης για ΑΝΎΠΑΡΚΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ αρκετά εκατομμύρια σαν πρώτη δόση.


ΞΎΠΝΑ ΡΑΓΙΑ. ΣΕ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΝ. Το τέλος σου είναι ΠΟΛΎ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ... ΚΑΙ ΕΆΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΆ ΣΟΥ, ΣΚΈΨΟΥ ΟΤΙ Η ΑΠΌΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΎ ΛΆΡΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΆΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ Η ΑΠΌΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΎ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΣ..... ΕΣΎ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΘΆΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΑΡΕΣ  ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΣΤΕΡΙΑ Ή ΘΆΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΆ ΜΕΤΡΑ ΑΠΌΣΤΑΣΗΣ.

https://ioanniskomninos.blogspot.com/2024/06/blog-post_19.html?m=1


Comments

Popular posts from this blog

ΈΧΟΥΝ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΤΗ ΚΎΠΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΛΉΓΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΗΣΙΑ;

OΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

Καταγγελίες ότι Έγχρωμοι "Επενδυτές" τάιζαν..... ΚΟΥΡΑΔΟΠΙΤΣΕΣ!! τους Κύπριους