ΌΤΑΝ ΤΑ ΓΡΆΦΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΈΛΝΑΜΕ ΤΑ ΚΆΝΑΤΕ "ΓΑΡΓΆΡΑ" ΤΩΡΑ Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΑΠΕΙΛΕΊ ΤΗ ΚΎΠΡΟ

 


ΜΌΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΊΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ Ε. Φ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΆΔΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΊΔΗ. ΤΟ ΕΊΧΑΜΕ ΑΠΟΣΤΕΊΛΕΙ ΣΕ ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΑ SITE KAI ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ....(ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΣΤΙΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ) 

ΌΛΟΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥ "ATTIKA ΝΈΑ" ΚΑΙ ΤΟΥ "AMAZONIOS. NET" ΤΟ ΚΆΝΑΤΕ ΓΑΡΓΆΡΑ.  ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ EMAIL ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. .. 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΆ. ΟΙ ΚΟΥΤΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΌΧΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΌΣΙΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΧΑΚΙ ΠΕΡΙΒΟΛΉ ΈΧΟΥΝ ΜΠΛΈΞΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΆ ΤΟΝ ΛΑΌ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΆΧΗ ΠΕΡΣΙΑΣ - ΙΣΡΑΉΛ

ΕΔΏ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ:

Χαρακτηριστικά, ο ηγέτης της Χεζμπολάχ ανέφερε: «Πρέπει να επιστήσω την προσοχή της κυπριακής κυβέρνησης. Έχουμε πληροφορίες ότι οι Ισραηλινοί, ο στρατός του εχθρού, κάθε χρόνο πραγματοποιεί στρατιωτικές ασκήσεις στην Κύπρο, σε μία ορεινή περιοχή παρόμοια με το έδαφος στον νότιο Λίβανο. Χρησιμοποιούν αεροδρόμια στην Κύπρο. Επίσης, έχουμε πληροφορίες ότι σε περίπτωση που το Ισραήλ επιτεθεί στον Λίβανο, τότε μπορεί να χρησιμοποιήσει αεροδρόμια και στρατιωτικές βάσεις στην Κύπρο».

Ο Χασάν Νασράλα, επίσης, είπε: «Εμείς μεταφέραμε τις πληροφορίες μας στο επίσημο κράτος του Λιβάνου, ακόμη και όταν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ήταν στον Λίβανο. Ο ίδιος τις αρνήθηκε, αλλά είναι αλήθεια. Οι Ισραηλινοί δείχνουν πλάνα από τις ασκήσεις τους στην Κύπρο. Εν συντομία, η κυβέρνηση της Κύπρου πρέπει να γνωρίζει ότι το άνοιγμα των αεροδρομίων και των βάσεων στην Κύπρο για τον ισραηλινό στρατό για να επιτεθεί στον Λίβανο σημαίνει ότι η κυβέρνησή της θα γίνει μέρος του πολέμου και η αντίσταση θα την αντιμετωπίσει σαν να είναι μέρος του πολέμου».

ΕΔΏ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΆΡΙΟ. 

ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΆΝΩΘΕΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΛΟΜΩΝΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟ ΛΑΟ:"ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΕΒΆΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΊ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΉΣΕΤΕ ΠΌΣΟ ΑΝΊΚΑΝΟΙ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΆΣΧΕΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ;" ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΈΟΝ ΡΕ ΤΑΓΑΡΙΑ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΈΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΆΡΙΟ ΤΟΥ 2024...

https://ioanniskomninos.blogspot.com/2024/01/blog-post.html?m=1

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΟΛΩΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ..   ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΝΑ  ΚΆΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΕΣ.. ΠΛΈΟΝ ΕΊΣΤΕ ΣΥΝΈΝΟΧΟΙ 


 

Comments

Popular posts from this blog

ΈΧΟΥΝ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΤΗ ΚΎΠΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΛΉΓΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΗΣΙΑ;

OΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

Καταγγελίες ότι Έγχρωμοι "Επενδυτές" τάιζαν..... ΚΟΥΡΑΔΟΠΙΤΣΕΣ!! τους Κύπριους