Ο Ηλήθιος και το Sukhoi Su-57

 


Ετυμολογία :Ηλίθιος ή μήπως Ηλήθιος; 

Ηλίθιος =Αυτός/Αυτή /Αυτό (3ο Μητσοτακικό φύλο) που βλακωδώς ξεχνάει εύκολα τα παθήματά του με αποτέλεσμα να πέφτει άνετα σε παγίδες και να βλάπτει τον εαυτό του και τους γύρω του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο τύπος που παρακαλά για συγχώρεση Μητσοτάκηδων, Βοθρολομαίων, Ανιερώνυμων και άμα λάχει και του  Sadhguru (aka μάγος ) την ίδια ώρα που οι άνωθεν του σκοτώνουν τα παιδιά και του φτύνουν την Θρησκεία. 

Ο άνωθεν τύπος ομοιάζει με θηριοδαμαστή που βάζει το κεφάλι του στο στόμα ενόδοντα λέοντα έχοντας ξεχάσει προηγουμένως να τον...ξεδοντιάσει.(σημείωση :κακό το ξεδόντιασμα θηρίων, γι αυτό εξ' άλλου την σήμερον έχουν απαγορεύσει τα θεάματα με δαμασμένα θηρία στα τσίρκα του κόσμου 😉 Γιατί έτσι θα φαινόταν ότι ο άνθρωπος επιβάλλεται στα θηρία και όχι το αντίστροφο). 

Τώρα θα μου πείτε "καλά τα λες, αλλά που κολλάει το Sukhoi με τον Ηλίθιο;" 



-Λοιπόν, χθες ένα Ρωσικό μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (κοινώς drone) καταρρίφθηκε από ένα επίσης Ρωσικό Stealth αεροσκάφος Sukhoi (Su-57S) τελευταίας γενιάς..

Το ρωσικό S-70 «Okhotnik-B» drone καταρρίφθηκε από Ρώσους αλλά έχει σημασία ο λόγος.

Ο έλεγχος στο βαρύ (δυσκίνητο) UCAV (μη επανδρωμένο εναέριο όχημα μάχης) προφανώς χάθηκε, με αποτέλεσμα το συνοδευτικό μαχητικό αεροσκάφος (πιθανότατα Su-57S τελευταίας γενιάς μαχητικό αεροσκάφος) να το καταρρίψει.

Κάτι δηλαδή σαν έναν ηλήθιο που βγήκε εκτός ελέγχου και πλήγηκε από φίλια πυρρρρά προκειμένου να μην πέσει στα χέρια του εχθρού.

Γκέγκε; 

Ελελεύ 
Ομάδα Ιωάννης Κομνηνός 


Comments

Popular posts from this blog

ΈΧΟΥΝ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΤΗ ΚΎΠΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΛΉΓΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΗΣΙΑ;

OΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

Καταγγελίες ότι Έγχρωμοι "Επενδυτές" τάιζαν..... ΚΟΥΡΑΔΟΠΙΤΣΕΣ!! τους Κύπριους