"Ότι Κληρονομήσετε τα πόλεις των Υπεναντίων"

Κορυφώνονται ταυτόχρονα τα μέτωπα... Είπαμε.... οι Αγγελια-φόροι είναι προ των Πυλών των Σοδόμων. Ετοιμάστε τις ατομικές-οικογενειακές σας προμήθειες. Εάν δεν στράφηκαν ακόμη εναντίων σας οι Ραγιάδες συγγενείς για να σας απομακρύνουν με το ζόρι, θα το πράξουν σύντομα... Αν όχι ετοιμαστείτε να τους επωμιστείτε αυτούς και τις αδυναμίες τους μέσα στο γενικό κακό και την πείνα που έρχεται.

Δεν υπάρχει χρόνος. Δεν αφήσαμε κατά μέρους τυχαία την υπόλοιπη... ενημέρωση και κολλήσαμε να το λέμε αυτό.. Δεν υπάρχει χρόνος.... Οι Νώε και οι Λωτ πρέπει να είναι ήδη έτοιμοι.. Εσείς θα πείτε το "ΌΧΙ" στη Σατανοποίηση που φέρνουν... Από όπου βρίσκεται ο Καθένας σας.

 Ούτε ο Μπούτιν θα το πει, ούτε ο Τράμπας, ούτε οι Ρώσοι που βρίσκονται σε πόλεμο, ούτε οι Μουλάδες της Χεζμπολάχ, ούτε οι Ελληνόφωνοι Δημοσιοϋπαλληλίσκοι που ονομάζονται Στρατιωτικοί, ούτε οι Στρατηγικοί Αναλυτάδες που ανεβάζουν τη μία Αμπελοφιλοσοφία μετά την άλλη, ούτε οι ιδιοκτήτες των Μπατριωτικών  Ιστοσελίδων που διαβάζετε, οι οποίοι είναι με τη πιστωτική κάρτα στο ένα χέρι και το κινητό με το Βιομετρικό Ψηφιακό Πορτοφολάκι στο άλλο. 

Όσοι έχουν ΕΝΕΡΓΉ και όχι ΠΕΘΑΜΕΝΗ-ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΚΗ ΠΊΣΤΗ θα πούνε το "ΌΧΙ" και θα ΝΙΚΉΣΟΥΝ.

"Ότι Κληρονομήσετε τα πόλεις των Υπεναντίων"... Οι Εβραίοι το μετέφρασαν όπως πάντα.... Κυριολεκτικά.
Η έννοια του όμως είναι κυρίως ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ και αναφέρεται στις πνευματικές κατακτήσεις και τους θριάμβους τους οποίους Η ΖΏΣΑ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΤΟΥ ΧΡΊΣΤΟΥ με τους ανά τους αιώνες ανθρώπους που έχουν ΖΩΝΤΑΝΉ ΠΙΣΤΗ επιτυγχάνει κατά της πλάνης του κακού και της σποράς του Δράκοντα....
Οι Πιστοί με τη Πίστη τους κατανικούν το κόσμο και θριαμβεύουν εναντίων όλων των δυνάμεων του σκότους. 


 

Comments

Popular posts from this blog

ΈΧΟΥΝ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΤΗ ΚΎΠΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΛΉΓΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΗΣΙΑ;

OΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

Καταγγελίες ότι Έγχρωμοι "Επενδυτές" τάιζαν..... ΚΟΥΡΑΔΟΠΙΤΣΕΣ!! τους Κύπριους