Σαν σήμερα 20/8/1993 Υπογράφονται οι συμφωνίες του Όσλο από τους Γιάσερ Αραφάτ και Γιτζάκ Ράμπιν. Ο δαιμονισμένος Βενιαμίν Νετανιάχου απειλεί με δολοφονία το Γιτζάκ Ράμπιν.

 


Σαν σήμερα 20/8/1993, υπογράφονται οι συμφωνίες του Όσλο από τους Γιάσερ Αραφάτ και Γιτζάκ Ράμπιν. Ο δαιμονισμένος Βενιαμίν Νετανιάχου απειλεί με δολοφονία τον Γιτζάκ Ράμπιν.

Ο Γιτζάκ Ράμπιν ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός του Ισραήλ που γεννήθηκε στο εσωτερικό του και μάλιστα το καιρό που δεν ΟΝΟΜΑΖΌΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ......ΙΣΡΑΉΛ ΑΛΛΑ ΉΤΑΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΑΝ ΠΑΛΑΙΣΤΊΝΗ , ο μοναδικός που δολοφονήθηκε και ο δεύτερος που απεβίωσε κατά τη διάρκεια της θητείας του μετά τον Λεβί Εσκόλ.

Ο Ράμπιν διαδραμάτισε πρωτεύοντα ρόλο στην υπογραφή των συμφωνιών του Όσλο με τις οποίες δημιουργήθηκε (κατά τη .... Wikipedia) η Ανεξάρτητη Παλαιστινιακή Αρχή, (άσχετα εάν πριν το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο το Ισραήλ ονομαζόταν ... ΠΑΛΑΙΣΤΊΝΗ! !  )  και στην οποία Παλαιστινιακή Αρχή πέρασε ο μερικός έλεγχος περιοχών της λωρίδας της Γάζας και της Δυτικής Όχθης. Πριν την υπογραφή των συμφωνιών, ο Ράμπιν δέχτηκε μία επιστολή από τον Γιάσερ Αραφάτ με την οποία ο ηγέτης της PLO αποκήρυσσε τη βία και αναγνώριζε επίσημα το κράτος του Ισραήλ. Την ίδια μέρα, 9 Σεπτεμβρίου 1993,ο Ισραηλινός πρωθυπουργός απάντησε αναγνωρίζοντας την PLO.

Των συμφωνιών προηγήθηκαν μυστικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών στο Όσλο που είχαν σαν στόχο την αμοιβαία αποδοχή. Οι συμφωνίες οδήγησαν στην αναγνώριση της Παλαιστινιακής Αρχής ως αυτόνομου φορέα, αλλά και της εξουσίας των Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη του Ιορδάνη ποταμού και στη Λωρίδα της Γάζας.

Η δολοφονία του Ισραηλινού πρωθυπουργού Γιτζάκ Ράμπιν ήταν το αποκορύφωμα μιας συγκέντρωσης κατά της βίας υπέρ της ειρηνευτικής διαδικασίας του Όσλο. Ο Ράμπιν απαξιώθηκε προσωπικά από τους δεξιούς συντηρητικούς και τους ηγέτες του Λικούντ που αντιλήφθηκαν την ειρηνευτική διαδικασία ως απόπειρα υποχώρησης των..... κατεχόμενων κατά τους ιδίους εδαφών και συνθηκολόγηση με τους εχθρούς του Ισραήλ.

Οι φανατικοί Σιωνιστές που ανέμεναν (και αναμένουν ακόμη) , το ... μεσσία τους και οι ηγέτες του κόμματος Λικούντ πίστευαν ότι η απόσυρση από οποιαδήποτε «εβραϊκή»και καλά γη ήταν αίρεση(άσχετα εάν πριν το Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο το κράτος του Ισραήλ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΚΑΙ ΌΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΉ ΉΤΑΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΑΝ... ΠΑΛΑΙΣΤΊΝΗ!!!!!!)
Ο ηγέτης του Λικούντ και μελλοντικός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, κατηγόρησε την κυβέρνηση του Ράμπιν ότι «απομακρύνθηκε από την εβραϊκή παράδοση  και τις εβραϊκές αξίες». Οι δεξιοί ραβίνοι που συνδέονται με το κίνημα των εποίκων απαγόρευσαν εδαφικές κατά τους ιδίους παραχωρήσεις στους Παλαιστίνιους και απαγόρευσαν στους στρατιώτες των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων να εκκενώσουν Εβραίους εποίκους βάσει των συμφωνιών.Μερικοί ραβίνοι διακήρυξαν το ντιν ρόντεφ, με βάση έναν παραδοσιακό εβραϊκό νόμο αυτοάμυνας, εναντίον του Ράμπιν προσωπικά, υποστηρίζοντας ότι οι Συμφωνίες του Όσλο θα έθεταν σε κίνδυνο τις ζωές των Εβραίων.

Οι συγκεντρώσεις που οργανώθηκαν από το Λικούντ και άλλες φασιστικές ομάδες παρουσίαζαν απεικονίσεις του Ράμπιν με στολή των. .. SS!!!ή στο στόχαστρο ενός όπλου. Οι διαδηλωτές συνέκριναν το Εργατικό Κόμμα με τους Ναζί και τον Ράμπιν με τον Αδόλφο Χίτλερ και φώναζαν, «Ο Ράμπιν είναι δολοφόνος» και «Ο Ράμπιν είναι προδότης». Τον Ιούλιο του 1995, ο Νετανιάχου οδήγησε μια εικονική νεκρική πομπή με ένα φέρετρο και τη θηλιά του δήμιου σε μια συγκέντρωση κατά του Ράμπιν όπου οι διαδηλωτές φώναζαν, "Θάνατος στον Ράμπιν".Ο επικεφαλής της εσωτερικής ασφάλειας, Κάρμι Γκίλον, ειδοποίησε τότε τον Νετανιάχου για μια συνωμοσία για τη ζωή του Ράμπιν και του ζήτησε να μετριάσει τη ρητορική των διαδηλώσεων, κάτι που ο Νετανιάχου ΑΡΝΉΘΗΚΕ να ΚΆΝΕΙ! !  Ο Νετανιάχου επίσης αρνήθηκε οποιαδήποτε πρόθεση υποκίνησης βίας.Ο ίδιος ο Ράμπιν αγνόησε τέτοιες διαμαρτυρίες . Σύμφωνα με τον Γκίλον, ο Ράμπιν αρνήθηκε να φορέσει ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και προτίμησε να μην χρησιμοποιήσει το θωρακισμένο αυτοκίνητο που αγόρασε για αυτόν. Ο Ράμπιν δήλωσε: «Πάντα πίστευα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν ειρήνη και είναι έτοιμοι να ρισκάρουν γι' αυτήν» και παράλληλα  οργάνωσε συγκεντρώσεις υπέρ της ειρήνης για την υποστήριξη των Συμφωνιών του Όσλο. Μία τέτοια συγκέντρωση ήταν και στο Τελ Αβίβ που έγινε η ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ.

Η δολοφονία του Γιτζάκ Ράμπιν, του πέμπτου πρωθυπουργού του Ισραήλ, έλαβε χώρα στις 21:30 μ.μ στις 4 Νοεμβρίου 1995, στο τέλος μιας συγκέντρωσης για την υποστήριξη των Συμφωνιών του Όσλο στην Πλατεία Βασιλέων του Ισραήλ στο Τελ Αβίβ. Ο δολοφόνος ήταν ένας Ισραηλινός φασίστας ονόματι Γιγκάλ Αμίρ που διαφωνούσε με την ειρηνευτική πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Γιτζάκ Ράμπιν και την υπογραφή των Συμφωνιών του Όσλο. 

ΜΕΤΆ ΑΠΟ 30 ΧΡΌΝΙΑ Ο ΒΕΝΙΑΜΊΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΑΝ.... ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΉΛ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΎ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΉ ΌΧΘΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΩΡΊΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ... ΠΕΡΙΤΤΌ ΝΑ ΑΝΑΦΈΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΆ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΤΟΥ ΓΙΤΖΆΚ ΡΆΜΠΙΝ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΊΕΣ ΤΟΥ ΌΣΛΟ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΌΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΈ!ΤΥΧΑΊΟ;;

Πηγή :...... Η Συστημική Wikipedia..... Αποθηκεύστε πριν τα διαγράψουν
.

Comments

Popular posts from this blog

ΈΧΟΥΝ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΤΗ ΚΎΠΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΛΉΓΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΗΣΙΑ;

OΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

Καταγγελίες ότι Έγχρωμοι "Επενδυτές" τάιζαν..... ΚΟΥΡΑΔΟΠΙΤΣΕΣ!! τους Κύπριους