ΕΥΠ ΚΑΙ ΚΥΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΆΤΟΜΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΏΝ ΜΥΣΤΙΚΏΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΣΤΑ PEGASUS ΚΑΙ PREDATOR

 ΕΥΠ ΚΑΙ ΚΥΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΆΤΟΜΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΏΝ ΜΥΣΤΙΚΏΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΣΤΑ PEGASUS ΚΑΙ PREDATOR


Με αφορμή την χθεσινή απόφαση του Πάγου των Αρείων ότι:

" δεν υπήρξε κοινό κέντρο παρακολουθήσεων μεταξύ ΕΥΠ και άλλων κρατικών αρχών, με το παράνομο λογισμικό παρακολούθησης Predator, παρά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα των ΜΜΕ.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σημείο 6 της ανακοίνωσης, «συνάγεται αναντίλεκτα ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως εμπλοκή με το κατασκοπευτικό λογισμικό predator ή οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο λογισμικό κρατικής υπηρεσίας και δη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), της Αντιτρομοκρατικής (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) και γενικότερα της ΕΛΑΣ (Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη) ή οποιουδήποτε κρατικού λειτουργού».

Η Ομάδα Ιωάννης Κομνηνός προχωρά άμεσα και παραθέτει ντοκουμέντα από το βιβλίο του δημοσιογράφου-ερευνητή Μακάριου Δρουσιώτη με τίτλο "Κράτος Μαφία" τα οποία αποκαλύπτουν ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΩΡΕΙ ΟΥΔΕΜΊΑ ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΗ ΟΤΙ:
(Α) Τα λογισμικα παρακολούθησης με τις ονομασίες Pegasus και Predator παραδόθηκαν ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ από άτομα των Ισραηλινών Μυστικών υπηρεσιών σε ΚΥΠ και ΕΥΠ.
(Β) Έγινε ΕΝΤΑΤΙΚΉ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ από τους Ισραηλινούς σε υπαλλήλους της ΚΥΠ ώστε να είναι ικανοί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να χρησιμοποιούν τα εν λόγω λογισμικά.
(Γ) Η ΚΥΠ προφασιζόμενη λόγους εθνικής ασφαλείας παρακολουθεί όποιον γουστάρει και όποιον διατάζουν οι κύκλοι της πολιτικής ηγεσίας και της ελίτ.
(Δ) Με βάση την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία οποιαδήποτε παρακολούθηση εκ μέρους ΚΥΠ και ΕΥΠ είναι ΠΑΡΆΝΟΜΗ.
(Ε) Στη Κύπρο υπάρχουν κοντά στις 30!!!!!!!  Ισραηλινές Εταιρίες Εγκατάστασης Κατασκοπευτικού λογισμικού.
(ΣΤ) Η ΚΥΠ παρέχει ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ Ισραηλινούς δεδομένα παρακολούθησης και διευκολύνσεις-προστασία ώστε να εγκαταστήσουν οι ίδιοι σε κτίρια Ισραηλινής Ιδιοκτησίας τα λογισμικά παρακολούθησης. Για παράδειγμα έχει γίνει παρεμβολή στο δίκτυο του αεροδρομίου Λάρνακας με αποτέλεσμα σε 6 μήνες να έχουν ΥΠΟΚΛΑΠΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ 400.000 ανθρώπων που χρησιμοποίησαν το δίκτυο του αεροδρόμιου.
(Ζ) Οι Αστυνομικές Αρχές και ο Υψηλόβαθμος Μασόνος Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης ( εδώ ο Μασόνος https://ioanniskomninos.blogspot.com/2024/06/blog-post.html?m=1

βρίσκονται σε συνεργασία όπως αναμενόταν με την ΚΥΠ και όχι μόνο δεν ενεργούν για την απομάκρυνση του Κατασκοπευτικού Λογισμικού αλλά σε περίπτωση αναφοράς παραπόνων ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ Η ΊΔΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ δευτερογενείς πηγές παρακολούθησης.
(Η) Η Κυπριακή Κυβέρνηση Αναστασιάδη εκμεταλλευόμενη τα Φασιστικά Lockdown και με απόφαση του ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΊΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΆΔΗ γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη άφησε ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ τους Ισραηλινούς Κατασκόπους κατά τη διάρκεια των lockdown οι οποίοι στη Συνεχεία δραστηριοποιήθηκαν στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!












Ομάδα Ιωάννης Κομνηνός 

Comments

Popular posts from this blog

ΈΧΟΥΝ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΤΗ ΚΎΠΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΛΉΓΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΗΣΙΑ;

OΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

Καταγγελίες ότι Έγχρωμοι "Επενδυτές" τάιζαν..... ΚΟΥΡΑΔΟΠΙΤΣΕΣ!! τους Κύπριους