ΚΥΠΡΟΣ :ΠΕΡΊΕΡΓΑ ΠΡΆΓΜΑΤΆ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε. Φ:ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΜΈΣΑ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ

 


ΚΥΠΡΟΣ :ΠΕΡΊΕΡΓΑ ΠΡΆΓΜΑΤΆ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε. Φ:ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΜΈΣΑ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ


Ο ένας μετά τον άλλο καταρρέουν οι Κύπριοι εθνοφρουροί. Πριν από 5 μέρες Κύπριος εθνοφρουρός είχε καταρρεύσει κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης. 


Ακολούθησε  η διασωλήνωση του σε Κυπριακό Νοσοκομείο και στην συνέχεια καθ' ότι οι Κύπριοι Γιατροί αδυνατούσαν να ερμηνεύσουν πλήρως την ασθένεια και επειδή τα συμπτώματα ήταν κατά πολύ σοβαρότερα από ότι μίας τυπικής θερμοπληξίας, ακολούθησε η διακομιδή του σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γαλλίας όπου κατά τις εξετάσεις αναφέρθηκαν βλάβες σε διάφορα όργανα και ανακοινώθηκε ότι πιθανότατα θα προχωρούσαν σε ΜΕΤΑΜΌΣΧΕΥΣΗ ΗΠΑΤΟΣ!!! 


Χθες μεταφέρθηκε εσπευσμένα 
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΣ στην μονάδα εντατικής του Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου ακολούθησε η διασωλήνωση του!!! Η κατάσταση  της υγείας του κρίνεται άκρως σοβαρή και ταυτόχρονα διενεργούνται καρδιολογικές εξετάσεις με τα συμπτώματα μέχρι στιγμής να αναφέρονται ως ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ με αυτά του πρώτου εθνοφρουρού. 
Οι γιατροί και η Ηγεσία της Ε. Φ παρουσίαζονται προβληματισμένοι αναφέροντας ότι σε εξαιρετικά σπάνιες ανά το παγκόσμιο περιπτώσεις μπορεί να παρουσιαστούν τα άνωθεν συμπτώματα(καρδιολόγικα προβλήματα και ανεπάρκειες οργάνων) ως επιπλοκές θερμοπληξίας και σχεδόν ποτέ σε άτομα νεαρά που δεν είχαν προηγούμενα προβλήματα υγείας, πόσο μάλλον να παρουσιαστούν δύο περιπτώσεις σε 5 μέρες... 




Κάπου εδώ να παρουσιάσουμε το Βίντεο που είχαμε αναρτήσει προ 2 ετών
https://m.youtube.com/watch?v=NQPsyHV8Wyc
Τον ελέφαντα στο δωμάτιο τον ΒΛΈΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;; 


https://ioanniskomninos.blogspot.com/2024/02/o.html?m=1

Comments

Popular posts from this blog

ΈΧΟΥΝ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΤΗ ΚΎΠΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΛΉΓΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΗΣΙΑ;

OΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

Καταγγελίες ότι Έγχρωμοι "Επενδυτές" τάιζαν..... ΚΟΥΡΑΔΟΠΙΤΣΕΣ!! τους Κύπριους