ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ USS EISENHOWER!!! OI AΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΤΩΝ ΧΟΥΘΙ ΔΙΑΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗ ΝΑΤΟΪΚΗ ΑΣΠΙΔΑ!!!!!


ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΜΕ!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΝΑΤΟΪΚΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΡΧΑΙΟΜΕΝΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΟΥΘΙ!!!
   

Οι Σύμμαχοι της Κυβέρνησης Μητσοτάκη πιστεύουν πως η Ρωσσία κρύβεται πίσω από τη Πυραυλική Επίθεση και φέρονται να μη δέχονται την άποψη ότι τα απαρχαιομένα πυραυλικά συστήματα των Χούθι διαπέρασαν την υπερσύγχρονη Νατοϊκή άμυνα.

Αναφέρουν ότι πρόκειται πιθανών για Ρωσσικά Αντίποινα στην εντολή του Νατο προς τον Ζελένσκι  να χτυπήσει με Νατοϊκά Οπλικά Συστήματα εντός της Ρωσσικής Επικράτειας.

Οι Κινέζοι έχουν δώσει στη δημοσιότητα βίντεο και δορυφορικές φωτογραφίες που δέιχνουν τη στιγμή όπου το USS EISENHOWER πλήττεται διαδοχικά από τους απαρχαιομένους πυραύλους των Χούθι.Τελευταίες πληροφορίες από τα Κινέζικα ΜΜΕ φέρουν τα F18 που βρίσκονταν στο κατάστρωμα της Νατοϊκής Ναυαρχίδας να έχουν καταστραφεί πλήρως και μεγάλο μέρος του πληρώματος της να έχει πεθάνει.Αναφέρουν επίσης ότι η Ναυαρχίδα των συμμάχων της Κυβέρνησης Μητσοτάκη υποχωρεί ατάκτως γιατί κινδυνέυει με ΒΥΘΙΣΗ!!!

Ακολουθεί σύνδεσμος με το βίντεο της Ομάδας Ιωάννης Κομνηνός

https://www.bitchute.com/video/iTtONLQMZjjv/







Comments

Popular posts from this blog

ΈΧΟΥΝ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΤΗ ΚΎΠΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΛΉΓΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΗΣΙΑ;

OΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

Καταγγελίες ότι Έγχρωμοι "Επενδυτές" τάιζαν..... ΚΟΥΡΑΔΟΠΙΤΣΕΣ!! τους Κύπριους