ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΊΔΗ

 


Ξεχειλίζει η οργή της οικογένειας του 70χρονου Alain Merheje, μόνιμου κατοίκου Κύπρου, για την ποινή που επέβαλε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας στον αστυνομικό που τον παρέσυρε με αυτοκίνητο στις 16 Ιανουαρίου 2022 στον δρόμο Αγίας Άννας-Ψευδά. Αναφέρουμε πως το δικαστήριο, που έκρινε ένοχο τον 39χρονο, του επέβαλε.... πρόστιμο δύο χιλιάδες πεντακόσια ευρώ (€2500) , 6 βαθμούς ποινής και στέρησε την άδεια οδήγησής του για ένα μήνα.

Σημειώνεται πως σε μαρτυρίες της κόρης και της γυναίκας του δολοφονηθέντος οι οποίες μαρτυρίες κρίθηκαν ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ από το δικαστήριο, καθ'ότι σύζυγος και κόρη ήταν παρούσες την ώρα του δυστυχήματος, αναφέρεται ότι ο Αστυνομικός έβαζε φιλική ΚΌΝΤΡΑ!!! με ένα άλλο αυτοκίνητο...Η κόρη επίσης  τονίζει ότι κλήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο στην σκηνή και οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ ΜΕΤΆΚΊΝΗΣΑΝ! !   από το σημείο τον πατέρα της για να αλλοιώσουν τα στοιχεία της σκηνής του εγκλήματος..!! Η θυγατέρα του Alain Merheje αναφέρει επίσης ότι έτρεξε κοντά στο χτυπημένο πατέρα της ο οποίος της είπε "Εκαναν ράλλυ κόρη μου και με χτύπησαν" .. Ακολουθεί η φωτογραφία του δολοφονηθέντος

Φαίνεται πως η Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν τολμά να τιμωρήσει αστυνομικό γιατί φοβάται τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της Κυπριακής Αστυνομίας η οποία από το 2020 και μετά έχει αναλάβει χρέη ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ για το πολιτικό καθεστώς της Κύπρου . Σε αυτό το σημείο θυμίζουμε και τη ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΤΟΥ ΉΡΩΑ ΜΙΧΆΛΗ ΝΈΟΦΥΤΟΥ  που προήλθε από ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΜΈΤΩΠΟ, ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ  !!! με πιστόλι φωτοβολίδων από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων κατά των ΦΑΣΙΣΤΙΚΏΝ ΜΈΤΡΩΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΎ. Ο Μιχάλης υπέφερε για μήνες από το τραυματισμό μέχρι που απεβίωσε. Ο δολοφόνος του παραμένει μέχρι σήμερα ατιμώρητος!!!! και κυκλοφορεί ελεύθερος για να ξανα- σκοτώσει μόλις τον διατάξει ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας.... στην επόμενη Πανδημία του Αοράτου Εχθρού .. 

Για τον ήρωα Μιχάλη Νεοφύτου θα προχωρήσουμε σε λίγες μέρες, που είναι το ετήσιο μνημόσυνό του, σε ειδικό αφιέρωμα στο ιστολόγιο μας. 

ΌΛΑ ΑΝΆΠΟΔΑ:Ελεύθεροι και ατιμώρητοι ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ, ελεύθερος ο αρχιαπατεώνας πρώην πρόεδρος της Κυπριακής ΒΟΥΛΗΣ Δημήτρης Συλλούρης που πουλούσε διαβατήρια!!! (σκάνδαλο Al Jazeera )   ελεύθεροι πολιτικοί και επιχειρηματίες με μη εξυπηρετούμενα δάνεια δεκάδων εκατομμυρίων που ανανεώνονται χωρίς εγγυήσεις εδώ και δεκαετίες, στην φυλακή μεροκαματιάρηδες για απλήρωτους λογαριασμούς ρεύματος, νεκροί όσοι αντιστέκονται..... 

Ποιά είπαμε πως είναι η σημαία του κράτους που υπηρετεί η Κυπριακή Βουλή; 




Comments

Popular posts from this blog

ΈΧΟΥΝ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΤΗ ΚΎΠΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΛΉΓΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΗΣΙΑ;

OΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

Καταγγελίες ότι Έγχρωμοι "Επενδυτές" τάιζαν..... ΚΟΥΡΑΔΟΠΙΤΣΕΣ!! τους Κύπριους