Μάντεψε Ποιός


 

.... ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΟ ΚΆΓΚΕΛΟ!! Πώς Κύπριοι πολιτικοί, δικηγορικά γραφεία και μεγάλο-developers απομιζούν το Κυπριακό Λαό

Μάντεψε ποιός

1 Ποιός Κύπριος μεγάλο-developer σπόνσορας της Ομάδας Ποδοσφαίρου της Πάφου διοργάνωνε τα καλοκαίρια που μεσολαβούσαν στα lock down της Ψευδοπανδημίας πάρτι για τα γενέθλια της Γυναίκας του στα οποία πάρτι έναντι τεράστιας χρηματικής αμοιβής είχε φέρει νυχθημερόν τη μία χρονιά το Σάκη Ρουβά για να τραγουδήσει και την άλλη χρονιά τις "Μέλισσες"; Ο εν λόγω  developer έχει τσιμεντώσει και τις θαλασσινές σπηλιές της φώκιας monachus monachus στην Πέγεια και έχει πουλήσει βίλα στην Σακίρα.
2.Στα πάρτι του developer μόνο τα... γκαρσόνια φορούσαν μάσκες και ήταν καλεσμένοι με παροχή δωρεάν διαμονής σε υπερπολυτελή καταλύματα Μάντεψε ποίοι....
Α.Πρόεδρος συγκυβερνώντος κόματος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη ο οποίος ήταν ο βασικός άρρεν βουλευτής που είχε ζητήσει αναθεώρηση του Νόμου και αποποινικοποίηση των αμβλώσεων(το πέτυχε). Ο συγκεκριμένος θεάθηκε πολλάκις να επισκέπτεται και τα... εργοτάξια του άνωθεν μεγάλο-developer.
Β.Πρώην Υπουργός της Κυβέρνησης Αναστασιάδη με μεγάλα αυτιά ο οποίος πάλι θεάθηκε πολλάκις να επισκέπτεται τα εργοτάξια του developer.
Γ. Κόρες πρώην Πρόεδρου της Κυπριακής (λέμε τώρα) δημοκρατίας. Σημείωση :Ήταν καλεσμένος και ο πατέρας τους αλλά θα ήταν πολύ καρφωτό εάν παρουσιαζόταν καθώς αντιμετωπίζει ήδη βαριές κατηγορίες. (άσχετο εάν φρόντισε να διορίσει για Γενικό Εισαγγελέα Μεγαλομασώνο γνωστό του, για πρόεδρο του Ανώτατου Δικαστηρίου επίσης Μεγαλομασώνο και για Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα πρώην Υπουργό της Κορονοκυβέρνησης που ανέδειξε ο ίδιος)... Καλά και για πρόεδρο πάλι ο ίδιος φρόντισε να σπρώξει πρώην Υπουργό του...
Δ. Καλεσμένοι επίσης ήταν:Διευθυντής Ειδήσεων Καναλιού ο οποίος μας τα είχε πρήξει για την εφαρμογή των Φασιστικών Μέτρων της Ψευδοπανδημίας. Ο εν λόγω Διευθυντής Ειδήσεων δεν έκανε μέχρι τώρα αναφορά για το πυροβολισμό στο δόξα πατρί του διαδηλωτή Μιχάλη Νεοφύτου από αστυνομικό με πιστόλι καπνογόνων έξω από το τηλεοπτικό σταθμό. Τραυματισμός που τελικά απεδείχθει μοιραίος, αλλά ο.. δράστης αστυνομικός και ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας (με  χαρτί από το FBI στην Υβριδική Προπαγάνδα) παραμένουν ακόμη ελεύθεροι!!
Ε. Μεγαλοπαρουσιάστρια πρωινής εκπομπής η οποία τσίριζε κάθε τρεις και λίγο υπέρ του Γενετικού Εμβολισμού και από το καιρό που το έπραξε η ίδια απουσίασε από τις μισές της εκπομπές εξ αιτίας των παρενεργειών, δηλώνοντας κάθε έξι μήνες ότι ξανακόλλησε κορονοϊό.
Μάντεψε ακόμη ποιός :
Πρώην πρόεδρος της Κυπριακής (λέμε τώρα) δημοκρατίας πήρε μαζί του στα επίσημα ταξίδια του σαν πρόεδρος στη Κίνα τον.... γιο του!! για να κλείσει συμφωνίες με τους Κινέζους.
Ο γιος του άνωθεν προέδρου είναι μεγαλοπαράγοντας στη κατασκευαστική εταιρεία Cyfield που αναλαμβάνει συνεχώς δουλειές από το δημόσιο, παρακάμπτοντας μέσω νομικών συμβούλων και δικηγορικών γραφείων τους όρους των συμβολαίων και δραπετεύοντας μέσω νομικών παραθύρων που επίτηδες αφήνονται ανοικτά στα συμβόλαια, υπερχρεώνει τον Κύπριο Φορολογούμενο..

Μάντεψε επίσης ποιό πατριωτικό και καλά κόμμα είχε μερτικό στις δωρεές προς τη Μητρόπολη Ταμασού οι οποίες παρουσίαστηκαν σαν τάματα πιστών και από ποιούς είναι αυτές οι δωρεές; Μήπως για να μην του κόψουν αυτές τις δωρεές και για να μην χάσει τη θεσούλα του σαν βουλευτής ο εν λόγω πολιτικός χρησίμευε σαν το δεξί δεκανίκι της Κυβέρνησης Αναστασιάδη στα φασιστικά μέτρα που αποφάσιζε και διέταζε η Ευρωπαϊκή Ένωση κατά τη Ψευδοπανδημία; Από το πολύ "νίπτω τας χείρας μου" έχασε και το δέρμα από τις παλάμες του πέραν από τα μαλλιά του ο εν λόγω τύπος . Για να δούμε τί θα κάνει ο μπατριώτης με το ψηφιακό πορτοφολάκι και τις βιομετρικές ... 


Σημείωση:

Θα έρθουν και άλλα " μάντεψε ποιός" 

Comments

Popular posts from this blog

ΈΧΟΥΝ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΤΗ ΚΎΠΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΛΉΓΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΗΣΙΑ;

OΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

Καταγγελίες ότι Έγχρωμοι "Επενδυτές" τάιζαν..... ΚΟΥΡΑΔΟΠΙΤΣΕΣ!! τους Κύπριους