ΠΕΦΤΟΥΝ.Ξεκίνησαν και τους δίνουν στεγνά ακόμη και τα Συστημικά ΜΜΕ για να γλιτώσουν τα ίδια και τρέχουν πανικόβλητοι για να τα κουκουλώσουν!!


Τα "Νέα" στις 5/6/2024  ανέβασαν άρθρο με τίτλο "Πολλοί οι Θάνατοι λόγω των εμβολίων κατά του κορονοϊού λένε οι επιστήμονες"



Το εν λόγω άρθρο φέρεται να προκάλεσε πανικό στο Μαξίμου, αλλά και στις λεγόμενες επιστημονικές επιτροπές, οπότε μέσα σε λίγες ώρες ΚΑΤΈΒΗΚΕ απ' την ίδια την εφημερίδα. 


Κάτι ανάλογο δηλαδή με την σελίδα που αφορούσε το  προφίλ της Μάρεβας Γκραμπόφσκι στο επίσημο site της Endeavor Greece, όπου αναγραφόταν ο τίτλος της σαν ιδρυτής και γενική διευθύντρια το οποίο είχαμε αναφέρει σε παλαιότερη μας δημοσίευση εδώ :

https://ioanniskomninos.blogspot.com/2024/02/blog-post.html?m=1

Όπως πράξαμε με την Γκραμπόφσκι έτσι πράξαμε και με τα "Νέα", αποθηκεύοντας την δημοσίευση τους πριν προλάβουν να την σβήσουν. Προχωρήσαμε μάλιστα στην αποστολή email στην εφημερίδα τα "Νέα" στο οποίο τους αναφέρουμε το τί έχουν πράξει καθώς επίσης τους αποστέλνουμε σύνδεσμο 

https://ioanniskomninos.blogspot.com/2024/02/o.html?m=1

με τις χιλιάδες καταγραφές της Σφαγής στον Ελληνικό χώρο από το Γενετικό Σκεύασμα, το οποίο email όπως θα δείτε παραλήφθηκε από την εφημερίδα.
ΟΠΌΤΕ ΠΛΈΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΈΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣ ΓΝΏΣΙΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΎΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΎΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ


Θέλετε να δείτε ποιά αλλά ΜΜΕ έχουν λάβει κατά καιρούς τις καταγραφές και ΈΧΟΥΝ ΣΩΠΑΣΕΙ; ; 



Comments

Popular posts from this blog

ΈΧΟΥΝ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΤΗ ΚΎΠΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΛΉΓΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΗΣΙΑ;

OΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

Καταγγελίες ότι Έγχρωμοι "Επενδυτές" τάιζαν..... ΚΟΥΡΑΔΟΠΙΤΣΕΣ!! τους Κύπριους