H ΙΣΤΟΡΊΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ 3

 Αρχείο Ομάδας Ιωάννης Κομνηνός

Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΡΟΣ 3:

Απειλή Χρήσης Πυρηνικών από το Ισραήλ 1 :Το 1973 περισσότερο από 6 χρόνια μετά το "Πόλεμο των 6 ημερών και Κατά τη διάρκεια του Γιομ Κιπούρ!!!! η Αίγυπτος και η Συρία συνθλίβουν τον Ισραηλινό στρατό σε σημείο που ο Μοσιέ Νταγιάν να πιστέψει ότι τα σχέδια του τρίτου Ναού του Σολομώντος!!!!! έλαβαν τέλος. Το Ισραήλ εκβιάζει τους Δυτικούς Συμμάχους του να παρέμβουν αλλιώς θα χρησιμοποιήσει Πυρηνικά!!!! 



Δεύτερη!!! απειλή Χρήσης Πυρηνικών από το Ισραήλ: Κατά τη διαρκεία του πολέμου του Κόλπου το Ισραήλ βομβαρδίζει με τους Δυτικούς το Ιράκ.Το Ιράκ ανταπαντά με εκτόξευση Σκουντ κατά του Ισραήλ. Το Ισραήλ ενεργοποιεί το Πυρηνικό του Οπλοστάσιο και Απειλεί ΠΆΛΙ!!!! με Πυρηνικό πλήγμα!!!!

 Το Ισραήλ σχεδίασε από τη δεκαετία του 70 την Ανατροπή της Κυβέρνησης της Ιορδανίας και την μεταφορά εκατομμυρίων Παλαιστινίων προσφύγων στην Ιορδανία... Θυμίζει μήπως κάτι κοινό με τη περίπτωση της μεταφοράς εκατομμυρίων Παλαιστινίων προσφύγων στην Αίγυπτο που ζητά το Ισραήλ στις μέρες μας;; Εννοείται ότι η Κυβέρνηση της Ιορδανίας ανατράπηκε και εγκαθιδρύθηκε Νατοϊκό Φιλοσιωνιστικό καθεστώς στην Ιορδανία εξ ου και η Ιορδανία συμμετείχε τον Απρίλιο του... 2024 στην αναχαίτιση των Ιρανικών...... drones και πυραύλων


Αποδείξεις ότι το Ισραήλ διαθέτει από τη δεκαετία του..... 70 όχι Δεκάδες άλλα Εκατοντάδες, ίσως και Χιλιάδες τώρα Πυρηνικές Κεφαλές καθώς και μικρότερα Πυρηνικά Συστήματα όπως Πυρηνικές Οβίδες  Πυροβολικού των 155 mm και των 203 mm, Πυρηνικές Νάρκες!!! τα οποία όπως δηλώνουν οι ειδικοί του είναι έτοιμο να χρησιμοποιήσει. Τα μικρότερα Πυρηνικά Συστήματα (πυρηνικές οβίδες) υπάρχουν υπόνοιες ότι τα έχει ήδη χρησιμοποιήσει!!! 





Comments

Popular posts from this blog

ΈΧΟΥΝ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΤΗ ΚΎΠΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΛΉΓΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΗΣΙΑ;

Καταγγελίες ότι Έγχρωμοι "Επενδυτές" τάιζαν..... ΚΟΥΡΑΔΟΠΙΤΣΕΣ!! τους Κύπριους

OΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ