ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΚΡΥΦΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ!!!!!!!!!



 Η ΟΜΑΔΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ MIXAHΛ ΓΙΩΡΓΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΚΡΥΦΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ!!!!!!!!

Ναι καλά ακούσατε.Ενώ ο Τούρκος όπως έχουμε δει σε παλαιότερο μας άρθρο https://ioanniskomninos.blogspot.com/2024/01/blog-post.html εξοπλίζεται με ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ τύπου οπλικά συστήματα,ενώ οι ίδιοι προδοτικά το αποκρύβουν από τους Κύπριους πολίτες,προχώρησαν πρόσφατα με κρυφό,πλάγιο και ύπουλο τρόπο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ σε αποστολή οπλικών συστημάτων της Εθνικής Φρουράς στην Ουκρανία!!!!!!! Το γεγονός βγήκε στη φόρα γιατί απλά ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ με φωτογραφίες τους στο διαδύκτιο που δείχνουν Ουκρανούς στρατιώτες να βομβαρδίζουν Ρωσσικές θέσεις με ...ΡΩΣΣΙΚΟΥ Τύπου πυροβόλα των 100 χιλιοστών τα οποία φέρουν το χρωματισμό και τον ΑΥΞΟΝΤΑ  ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ Εθνικής Φρουράς!!!! Μάλιστα ήταν πλήρως υπηρεσιακά και στάλθηκαν ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στη πρώτη γραμμή του μετώπου ΧΩΡΙΣ να αφαιρεθεί ΟΥΤΕ η αναγραφή της πυροβολαρχίας της Εθνικής Φρουράς στην οποία άνηκαν!!!!!!!!( Δ' Πυροβολαρχία)

Η όλη κίνηση έγινε ύπουλα και χωρίς να ανακοινωθεί,όπως άλλωστε συνηθίζει η Κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη.Πληροφορίες θέλουν τη Κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη να έχει προχωρήσει και σε αποστολή επιπλέον οπλισμού (Πυροβόλα 200 χιλιοστών επίσης Ρωσσικής Κατασκευής !!!! στην Ουκρανία)

Το έχουμε ξαναπεί....ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ,ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ!!!!!!!!!


https://www.bitchute.com/video/28uoJprJ7H16/

Ελελεύ

Ομάδα Ιωάννης Κομνηνός

Comments

Popular posts from this blog

ΈΧΟΥΝ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΤΗ ΚΎΠΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΛΉΓΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΗΣΙΑ;

Καταγγελίες ότι Έγχρωμοι "Επενδυτές" τάιζαν..... ΚΟΥΡΑΔΟΠΙΤΣΕΣ!! τους Κύπριους

OΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ