το φεκ του Ψευδορωμέϊκου στη Κύπρο με το οποίο ΒΙΑΣΑΝ το Νεοκύπριο Ραγιά


 Αφιερώνοντας ένα λέπτο να Παρατηρήσετε την άνωθεν εικόνα και την επικεφαλίδα του άρθρου θα καταλάβετε αρκετά.Αλλά χρειάζεται να είστε παρατηρητικοί.Η άνωθεν εικόνα μαζί με το αρθράκι που τη συνοδεύει και το  ΦΕΚ είχε σταλεί πριν από 2 χρόνια σε πάρα πολλά site που συγκεντρώνουν ανθρώπους που δηλώνουν ότι Θέλουν να αντισταθούν στην Αντίχριστη Αταξία που προσπαθούν να επιβάλουν.

Το αρθράκι ήταν δεικτικό,δηλαδή έλεγε "οι Νεοκύπριοι Δούλοι μεταξύ των οποίων ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ παραλαμβάνουν ΑΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΤΑ τη Βιομετρική Ταυτότητα παραχωρόντας τη Βιομετρική Φωτογραφία τους και Ψηφιακό Δακτυλικό αποτύπωμα Αντίχειρα."Προς τιμήν τους αρκετά site παρόλες τις διαφωνίες που είχαμε σε άλλα θέματα δημοσίευσαν το άρθρο.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΣΜΑ: Το βλέπετε...  11 views και 0 shares!!!  

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Από το άνωθεν συμπεραίνουμε εύκολα ότι παρόλη τη διάθεση που έχουν τα Μάχιμα Site να βοηθήσουν ,μεγάλο μέρος του αναγνωστικού κοινού τους είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ....Εάν το άρθρο δηλαδή περιείχε την εκατοστή εικοστή δεύτερη αναδιασκευή της pro-φυτείας του γέροντα σολομώντα ο οποίος κατέστρεψε μέχρι τώρα το κόσμο 17 φορές και τον ξαναέχτισε άλλες 25 (εξευτελίζοντας έτσι τις Προφητείες της Αποκάλυψης και των Αγίων της Ορθοδοξίας) ,θα γινόταν ανάρπαστο.

Αλλαγή Τροπαρίου: To βλέπετε στην επικεφαλίδα του σημερινού μας άρθρου....το "βιάζουν" έγινε "ΒΙΑΣΑΝ"¨...Γιατί πολλοί συνάνθρωποί μας στη Κύπρο έχουν προχωρήσει στη παραχώρηση Βιομετρικών Δεδομένων Προσώπου και Ψηφιακού Αποτυπώματος Αντίχειρα.

Ακολουθεί  πρόσφατη επιστολή της Ομάδος Ιωάννης Κομνηνός στο Σεβασμιότατατο Μητροπολίτη Μόρφου κύριο κύριο Νεόφυτο ο οποίος προσφωνείται από εμάς με τον τίτλο που του αρμόζει και όχι με τον τίτλο που δίνουμε σε εκπεσόντες γενετικά εμβολισμένους,ουκρανικά αναγνωρισμένους και προσφάτως ξεφωνημένους ΠΑΝΙ-ΕΡΩΤΑ-ΤΟΥΣ .

Πάμε να δούμε την επιστολή:

"Επειδή υπέπεσαν στα αυτιά μας Καθησυχαστικες Ομιλίες του Μητροπολίτη Νεοφυτου για τις Βιομετρικες Ταυτότητες όπου αναφέρει ότι έχουν σχέση με το χάραγμα αλλά μόνο μικρή και ότι η ηλεκτρονική ταυτότητα έχει πολύ μεγαλύτερο βάρος. Πρόσφατη δήλωση του εδω:

https://www.youtube.com/watch?v=KXfz_nzE3C4

Άποψή μας είναι ότι ο Αγαπητός Μητροπολίτης Νεόφυτος αγνοεί το μέγεθος του προβλήματος και ΕΣΦΑΛΜΈΝΑ ΣΤΗΡΊΖΕΤΑΙ σε λεγόμενα της Λαμπρινής Βετσιου τα οποία το υποβιβαζουν. ΓΙΑΤΊ Η ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΉΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΣΤΗ ΚΎΠΡΟ ΤΑΥΤΊΖΕΤΑΙ Α ΠΟ ΛΥ ΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΏΝ.ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΩΘΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΚΆΝΕΙ ΑΝΑΝΈΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΊΩΝ ΣΤΗ ΤΡΆΠΕΖΑ ΜΕ ΤΗ ΝΈΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ (ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΛΉΞΕΙ Η ΠΑΛΙΑ) ΤΟΥ ΠΑΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΈΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΕΊ ΝΑ ΛΆΒΕΙ ΚΆΡΤΑ ΠΛΗΡΩΜΏΝ (VISA, CREDIT, ΚΛΠ) 
Ακολουθει μαρτυρία Κυπριου που το επιβεβαιώνει :
"ΜΟΛΙΣ επέστρεψα από τη τράπεζα. Όντως μου είχαν παγώσει όλους τους λογαριασμούς γιατί ΔΕ ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΑ ΕΠΊΚΑΙΡΟΠΟΊΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΈΑ ΚΥΠΡΙΑΚΉ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΊΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2020. Ζήτησα να μου δώσουν ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΒΕΒΑΊΩΣΗ όπου να αναγράφεται ότι οι Λογαριασμοί πάγωσαν γιατί ζητούσαν επίκαιροποίηση ΜΕ ΝΈΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΕΠΊ ΛΈΞΗ. Στους υπολογιστές της τράπεζας αναγράφεται ακριβώς το άνωθεν (γνωρίζω το διευθυντή του Υποκαταστηματος). Δεν ήθελαν να δώσουν βεβαίωση ότι πάγωσαν εξ αιτίας της απαίτησης τους για Νέα Ταυτότητα. Επέμενα και είπαν ότι θα κάνουν Αίτηση στα Κεντρικά. Τελικά (υπάρχει για την ωρα ανοικτό παράθυρο αλλά δε στο λένε εύκολα) έκλεισα ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ εκταμιευοντας τα λεφτά. Για τη πράξη αυτή δεν απαιτείται επίκαιρο ποίηση για την ωρα. Όσον αφορά τις μετακινήσεις εδώ και 2-3 χρόνια ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΩ ΕΚΤΟΣ ΚΎΠΡΟΥ γιατί δεν έχω λάβει τη Νέα Βιομετρική Ταυτότητα με (ψηφιακή βιομετρική φώτο προσώπου και ψηφιακό βιομετρικό αποτύπωμα που κυκλοφορεί από το 2020 στο νησί). Το έπαιξαν πονηρά, την ανακοίνωσαν επί καιρού Ψευδο πανδημίας και απλά σε όσους έληγε η παλια ταυτότητα (διάρκεια 10ετιας)προχωρουσαν στην εκδοση Νέας Βιομετρικων δεδομένων. Δηλαδή πολλοί Κύπριοι που είχαν παλιά ταυτότητα με ημερομηνια εκδοσης από 2010 μέχρι 2014 και έχει ήδη ληξει προχώρησαν στη παραλαβή Νέας Βιομετρικής. Η πίεση ασκείται Μέσω Τραπεζων(παγιωση λογαριασμών και ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ VISA CARD) και μέσω της απαίτησης των Δημοσίων Υπηρεσιών να είναι Ψηφιακοι οι λογαριασμοί και οι Πληρωμές εάν δεν είναι Ψηφιακές(άρα με Visa Card που δε σου δίνουν χωρίς Βιομετρική Ταυτότητα) να είναι δύσκολο σε κάποιον να το Πράξει. Αυτά που για άλλους είναι ακόμη Προφητείες σε μένα και κάποιους άλλους Είναι Πραγματικότητα εδώ και κάποια χρονια"
 Δυστυχώς παρόλες τις προειδοποιησεις μας από το 2020 για το πως το Καθεστώς στη Κύπρο έφερνε ύπουλα τις ανωθεν Βιομετρικες Ταυτότητες, δεν εισακουστηκαμε με αποτέλεσμα τους Κυπριους να τους έχουν πάρει παραμαζωμα. Στη νέα ηλεκτρονικη θα προστεθεί απλώς η άδεια οδήγησης και ίσως αργότερα το ιατρικό μητρώο. ΑΛΛΆ Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΤΑΥΤΊΖΕΤΑΙ ΑΠΌΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΎΠΑΡΞΗ-ΔΙΑΤΉΡΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΎ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ ΜΕ IBAN ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ. 
ΣΑΣ ΤΟ ΈΦΕΡΑΝ ΥΠΟΥΛΑ. ΟΙ ΚΎΠΡΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΊΝΟΥΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΏΠΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΌ ΑΠΟΤΎΠΩΜΑ ΑΝΤΊΧΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ("Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΧΤΥΠΉΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ" - ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΈΩΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ( ΤΟ "ΑΓΟΡΑΖΕΙΝ ΚΑΙ ΠΩΛΕΙΝ" ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ) 
Το μυνημα να μεταβιβαστει ΆΜΕΣΑ στο Μητροπολίτη. Δεν το αναφέρουμε γιατί έχουμε ανάγκη από συμπαράσταση από τους Βολεμένους αδερφούς μας αλλά σαν προειδοποίηση. Πιαστηκατε Χαλαροί και Έσπασαν τις Γραμμές σας. Δεν είναι καιρός για αναμάσημα προφητειών αλλά για πράξεις."

Τελειώνοντας θα πούμε ότι ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ και όταν δίνετε τη Συγκατάθεση σας στο Έγκλημα τότε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ αλλά ΣΥΝΟΥΣΙΑ

Ελελεύ
Ομάδα Ιωάννης Κομνηνός


Comments

Popular posts from this blog

ΈΧΟΥΝ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΤΗ ΚΎΠΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΛΉΓΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΗΣΙΑ;

Καταγγελίες ότι Έγχρωμοι "Επενδυτές" τάιζαν..... ΚΟΥΡΑΔΟΠΙΤΣΕΣ!! τους Κύπριους

OΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ